Топено сирене Ел Би Булгарикум

Топеното сирене „Ел Би Булгарикум” се произвежда по оргинална фирмена технология, без ароматизанти, консерванти или други вредни за организма съставки. Постигнатият мек и топящ се в устата вкус е резултат от термична обработка на съвкупност от различни видове висококачествени сирена с добавка на извара и сметана.

Топено сирене „Ел Би Булгарикум” се предлага в полимерен ръкав в разфасовка от 200 g.
Състав:
Кашкавал, саламурено сирене и/или извара от суроватка, краве масло и/или сметана, суха суроватка и/или сухо мляко
Трайност:
6 месеца от датата на производство при температура от 0 до 4 °С
Потребителска опаковка:
полимерен ръкав в разфасовка от 200 гр.
Съдържание:
Средно съдържание в 100 g продукт в "Топено сирене"
Мазнини 20,0 g, от които наситени
мастни киселини: 13,1 g
Белтъчини 20,0 g
Въглехидрати 0,2 g, от които захари: 0,2 g
Сол 2,0 g
Енергийна стойност 261 kcal (1083 kJ)
Разрезна повърхност:
Еднородна, гладка, без открояване на отделни пластове
Консистенция при 18 - 20 °С:
Пластична, полутвърда
Цвят:
Светло жълт
Вкус и аромат:
Специфичен, приятно солен вкус
Можете да намерите в