Качествени стоки на справедливи цени ! Заедно можем! | LBB

Новини

 

Качествени стоки на справедливи цени ! Заедно можем!

31.03.2023

 

Една от основните ни цели е да разширим своите стратегически партньорства в страната, като по този начин успеем да отговорим на потребителското търсене.

Първата стъпка в тази връзка е вече направена. Продуктите на държавната компания Ел Би Булгарикум ще се продават в  магазините, членове на Централния кооперативен съюз, съобщи изпълнителният директор на Ел Би Булгарикум Владимир Русев.

Цените ще се запазят същите като в нашите фирмени магазини, посочи той.

От 2,52 лв. до 2,64 лв. за различните маслености за прясно мляко и  от 1,02 до 1,56 лв. за киселото мляко. Бяло саламурено краве сирене  на 12.90 лв./кг. и кашкавал Витоша на 15.90 лв./кг.

До намалението се стигна, след оптимизация на  процесите. Това доведе  и до двойно качване на оборота, заяви  изпълнителният директор на млекопреработвателната компания Ел Би Булгарикум.

Очаква се до седмица магазините в Пловдив, да бъдат заредени, след което следват тези в цялата страна. На сайта на дружеството ще се публикува актуална информация в кои магазини на ЦКС може да откриете нашите продукти.

Качеството на Ел Би Булгарикум е едно от най-високите в  България, заяви Г-н Русев

Адресите и геолокацията на магазините КООП в гр. София и гр. Банкя, които, вече, са заредени с продуктите на Ел Би Булгарикум:

Супермаркет КООП – гр. София, бул. Никола Мушанов 116

https://goo.gl/maps/wQXSe94BQEhPDkJPA

Био магазин КООП – гр. София, ул. Искър 30

https://goo.gl/maps/Nv9JGELNfa8tRoKN8

Магазин КООП – гр.Банкя, ул. Г.С.Раковски 15

https://goo.gl/maps/nBQDRoymSV1FMkPT8

Магазин КООП (сградата на ЦКС ет. 2) – гр. София, ул. Г.С.Раковски 99

https://goo.gl/maps/Nn19uNf6aeDKEyb37