Още една иновация с марката на „Ел Би Булгарикум“ – пробиотичен айрян без лактоза. Пилотният продукт е първият подобен в България и е разработен от учените на компанията в отговор на нуждите на съвременните потребители.
Пробиотичният айрян без лактоза бе представен на щанда на „Ел Би Булгарикум“ в рамките на международното изложение „Пътят на млякото“ през ноември миналата година.
Продуктът бе дегустиран от стотици посетители, които оцениха високо балансирания му вкус и новаторския му характер.
„Изключително приятен вкус. Много свеж аромат. Бих го пил всеки ден“, „Иновативен и интересен“, „С уникален вкус“ са само част от отзивите, които той получи.
С пробиотичния айрян без лактоза, „Ел Би Булгарикум“ отново доказва, че влагайки експертиза и много любов, създава продукти, които съчетават българските традиции с най-модерните технологии.