Новини

 

Ел Би Булгарикум отново в BILLA

02.04.2015

LogoОфициално от 2ри април 2015 г. продуктите на Ел Би Булгарикум ще могат да се открият и в търговска верига BILLA в цялата страна.  Инициативата е част от дългосрочната стратегия на компанията за все по-силно популяризиране на марката и нейните продукти на българския пазар.
Потребителите на кисело мляко, кашкавал и сирене ще имат възможност отново да се насладят на традиционния български вкус на млечните продуктите с марка LBBulgaricum, представени в изцяло нова опакова с осъвременен дизайн.
ЕЛ БИ Булгарикум е единствената държавна фирма в България с утвърдени традиции и авторитет в млечната промишленост. Компанията разполага с най-богата колекция от млечнокисели микроорганизми и закваски за производство на традиционни български млечни продукти. Единствено киселите млека на ЕЛ БИ Булгарикум съдържат в себе си живи бактерии през целия срок на годност на продукта, което ги прави пълноценна и здравословна храна, предпочитана от всички възрастови групи.
Ще Ви очакваме в търговска верига BILLA в цялата страна, за да опитате от разнообразието на млечните продукти на ЕЛ БИ Булгарикум с автентичен вкус.