Кашкавал от краве мляко „Витоша“

Период на зреене: най-малко 45 дни

Състав: 100% българско краве мляко и българска закваска за кашкавал

Съдържание: Енергийна стойност: 331 kcal (1373 kJ), Мазнини: 23,0 g, от които наситени мастни киселини: 15,0 g, Въглехидрати: 0,2 g, от които захари: 0,2 g, Белтъчини: 24,0 g, Сол: 2,0 g

Трайност:

15 месеца от датата на производство при температура от минус 2 до 4 °С

Потребителска опаковка:

Вакуумна опаковка от 200 гр., 400 гр. и 800 гр.

Купи онлайн на
Категория:

Описание

Кашкавал „Витоша“ на Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта от висококачествено краве мляко с добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид. Кашкавалът е твърдо сирене претърпяло процес на чедеризация. Специфичната технология води до получаването на продукт с автентични вкусови качества, който се различава от останалите твърди европейски сирена.
Кашкавал „Ел Би Булгарикум” се предлага във вакуумна опаковка от 200 g, 400 g и 800 g.