Кашкавал „Балкан“ от овче мляко

Кашкавал „Балкан“ Ел Би Булгарикум се произвежда по класическа българска технология от висококачествено овче мляко с добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид, които запазват вкусовите качества на продукта от едно време. Специфичната технология на производство на този тип продукт запазва полезните млечнокисели организми живи по-дълго по време на процеса на производство, а 60 дневния срок на зреене на кашкавала определя неговата висока хранителна стойност.
Състав:
100% българско овче мляко и закваска за кашкавал
Трайност:
18 месеца от датата на производство при температура от минус 2 до 4 °С
Период на зреене:
60 дни
Потребителска опаковка:
вакуумна опаковка от 400 гр., както и в егализирана опаковка в зависимост от предпочитанията на бизнес партньорите
Съдържание:
Средно съдържание в 100 g продукт в "Кашкавал Балкан от овче мляко"
Мазнини 30,0 g, от които наситени
мастни киселини: 19,8 g
Белтъчини 24,0 g
Въглехидрати 0,2 g, от които захари: 0,2 g
Сол 2,0 g
Енергийна стойност 367 kcal (1521 kJ)
Разрезна повърхност:
Гладка с еднороден строеж, без открояване на отделни пластове
Консистенция при 18 - 20 °С:
Плътно еластична
Цвят:
Равномерен кремаво жълт цвят
Вкус и аромат:
Добре изразен аромат на зрял кашкавал с умерено солен вкус
Можете да намерите в