Закваски за европейски сирена

„Ел Би Булгарикум“ предлага термофилни видове закваски за различни видове полутвърди и твърди сирена, чийто състав се различва от закваските за кашкавал. Щамовете, включени в състава на закваски за твърди и полу-твърди сирена – Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus helveticus и Lactococcus lactis, са селекционирани с важни за производството на различни видове сирена, технологични характеристики.

Със закваските на „Ел Би Булгарикум“ се гарантира оптимален производствен процес, благоприятен темп на зреене без образуване на горчиви пептиди и формиране на типичен вкус, аромат и структура на готовия продукт.

Предлагат се в пликчета от трислойно алуминиево фолио в разфасковки за 50, 100 и 1000l мляко.

Температура на инкубация:
37°С - 47°С
Киселинност:
5,4