Закваска за кисели млека с твърд и разбит колагулум – LBB Y
В резултат на продължителния процес на изолиране на млечнокисели бактерии от сурово мляко, ферментирало мляко, домашни млечни продукти и растения броят на щамовете от млечнокисели бактерии в колекцията на „Ел Би Булгарикум“ достигна 700.
Групата от закваски LBB Y се основава на комбинации, специфично разработени за производството на ферментирали млечни продукти, млечни десерти и напитки. За да отговорим на търсенията и очакванията на нашите клиенти, закваските LBB Y съдържат комбинации от разнообразни, добре охарактеризирани щамове с много добри технологични свойства.
Закваските LBB Y се предлагат в пакетчета от трислойно алуминиево фолио в различни разфасовки и състав.
Съхранение: при температура -18 °С