Закваски за българско бяло саламурено сирене

„Ел Би Булгарикум“ предлага симбиотични комбинации от закваски за българско бяло саламурено сирене със спецефично подбрани щамове от вида  Lactobacillus lactis и Lactobacillus casei, както и Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Всички микроорганизми са изолирани от екологични райони на страната, както и от домашно приготвени сирена в района на Родопите. Не са подлагани на генетична модификация.

Със закваските на „Ел Би Булгарикум“ се гарантира оптимално развитие на киселинообразуване, благоприятен темп на зреене, без образуване на горчиви пептиди, типичен вкус, аромат и структура на готовия продукт, удължен срок на съхранение.

Предлагат се в трислойно алуминиево фолио в разфасовки за 50, 100 и 1000l мляко.

Температура на инкубация:
34°С - 37°С
Киселинност:
5