Бяло саламурено сирене от овче мляко

Период на зреене: 60 дни

Състав: 100% българско овче мляко и закваска за сирене

Съдържание: Енергийна стойност: 296 kcal (1227 kJ), Мазнини: 25,5 g, от които наситени мастни киселини: 16,8 g, Въглехидрати: 0,2 g, от които захари: 0,2 g, Белтъчини: 16,5 g, Сол: 3,5 g

Трайност:

18 месеца от датата на производство при температура от минус 2 до 4 °С

Потребителска опаковка:

Вакуумна опаковка от 400 гр., както и в метална Easy open кутия от 800 гр. подходяща за износ.

Купи онлайн на
Категория:

Описание

Овчето сирене е традиционен продукт за България, който съдържа богат състав от витамини и минерали. Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок.
Овче сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по класическа българска технология от висококачествено овче мляко с добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми. Продължителният процес на зреене от най-малко 60 дни придава на сиренето стегнат вид и приятен специфичен аромат, който го прави подходящ продукт за българската кулинария.