Българско краве кисело мляко 3.6% по БДС

Българско кисело мляко Ел Би Булгарикум, получено от висококачествено краве мляко, произведено по класическа българска технология, претърпяло процеси на хомогенизация, пастьоризация и млечнокисела ферментация под действието на симбиотична закваска за българско кисело мляко, съдържаща Lactobacilus bulgaricus и Streptococcus thermophilus.
Състав:
100% българско краве мляко и българска симбиотична закваска за кисело мляко
Трайност:
20 дни от датата на производство при температура от 2 до 6 °С
Потребителска опаковка:
Полистиролова кофичка с нетно количество 400 g
Съдържание:
Средно съдържание в 100 g продукт в "Българско пълномаслено кисело мляко"
Мазнини 3,6 g, от които наситени
мастни киселини: 2,3 g
Белтъчини 3,2 g
Въглехидрати 4,2 g, от които захари: 4,2 g
Сол 0,12 g, естествено съдържащ
се в храната натрий
Енергийна стойност 62 kcal (259 kJ)
Външна повърхност:
Гладка, блестяща
Вид на коагулума:
Плътен, гладък
Строеж при разрез:
Гладка повърхност, без или със слабо отделяне на млечен серум (суроватка)
Консистенция при разбиване:
Хомогенна, еднородна
Цвят:
Бял, с кремав оттенък
Вкус и аромат:
Приятен млечнокисел, типичен за оригинално българско кисело мляко
Можете да намерите в