Пушен кашкавал Ел Би Булгарикум от краве мляко

Пушен кашкавал Ел Би Булгарикум се произвежда по автентична българска технология с добавка на закваска от специално селектирани млечнокисели микроорганизми. След преминаване на необходимата технологична обработка, за да се получи специфичния пушен аромат и вкус, кашкавал Ел Би Булгарикум се опушва от горенето на пресни дъбови стърготини.
Състав:
100% българско краве мляко и българска закваска за кашкавал
Трайност:
6 месеца от датата на производство при температура от минус 2 до 4 °С
Потребителска опаковка:
вакуумна опаковка от 400 гр.
Съдържание:
Средно съдържание в 100 g продукт в "Пушен кашкавал"
Мазнини 26,0 g, от които наситени
мастни киселини: 17,4 g
Белтъчини 24,0 g
Въглехидрати 0,2 g, от които захари: 0,2 g
Сол 2,2 g
Енергийна стойност 331 kcal (1373 kJ)
Външна повърхност:
Гладка, чиста, с добре оформена кора, без технически повреди.
Консистенция при 18 - 20 °С:
Плътно еластична
Разрезна повърхност, цвят и строеж:
Гладка повърхност с еднороден строеж и светлокафяв до тъмнокафяв цвят на кората, с рисунък на използваната при пушенето мрежа
Вкус и аромат:
Добре изразен аромат на опушен продукт, с умерено солен вкус
Можете да намерите в