Закваска за кисели млека с твърд и разбит колагулум – LBB Y

В резултат на продължителния процес на изолиране на млечнокисели бактерии от сурово мляко, ферментирало мляко, домашни млечни продукти и растения броят на щамовете от млечнокисели бактерии в колекцията на „Ел Би Булгарикум“ достигна 700. Групата от закваски LBB Y се основава на комбинации, специфично разработени за производството на ферментирали млечни продукти, млечни десерти и напитки. За да отговорим на търсенията и очакванията на нашите клиенти, закваските LBB Y съдържат комбинации от разнообразни, добре охарактеризирани щамове с много добри технологични свойства.

Закваските LBB Y се предлагат в пакетчета от трислойно алуминиево фолио в различни разфасовки и състав.

Съхранение: при температура -18 °С

Температура на инкубация:
37 - 43 °С
Ферментация:
4–4,5 часа; pH 4,5–4,7
Киселинност:
Ниска
Аромат:
Добре изразен
Вискозитет:
Висок